Sběratelská výstava

0 Komentářů

Příspěvkem obecního muzea  do programu letošních hodů byla sběratelská výstava. Konala se ve dnech 10.9. – 12.9.2021 v prostorách stálé expozice.

Návštěvníci mohli shlédnout pestré ukázky  sbírek.  Jednalo se zejména o drobné předměty, které musely být umístěny v uzavřených vitrínách.  K  vidění byly alba známek, pohlednice, turistické známky, panenky, autíčka, sloni, předměty s motivy koček, porcelánové náprstky, prasátka všech velikostí,  pivní tácky apod.

  V naší obci i v okolí se najde mnoho sběratelů, kteří doma hýčkají své „poklady“.  Je to pěkný  a zajímaný koníček, který umí  udělat hodně radosti.  Chtěly  bychom  všem, kdo byli ochotni nezištně sbírkové předměty zapůjčit, velice poděkovat. Návštěvnost byla hojná a přivítali jsme návštěvníky i ze vzdálenějších míst. Věříme, že jsme projíždějícím  turistům příjemně zpestřili přestávku v jejich putování a že se příště zase na chvíli zastaví.  Místní obyvatelé všech generací přivedli i své příbuzné nebo známé.  Za přízeň jim děkujeme

Štítky:

Nejnovější příspěvky

Nejnovější komentáře

Obec Tršice